Telefoonnummer

+31641262478

E-mailadres

info@tokolin.nl

Wat is numerologie?


Je geboortedag is geen toeval. Het is de start van jouw reis hier op aarde. Vanuit verschillende invalshoeken worden getallen bekeken en geïnterpreteerd als betekenisvol. Zoals de bekende filosoof en wiskundige Pythagoras omschreef is ‘alles uit te drukken in cijfers’ wat ook zo is met numerologie. Alles heeft zo een eigen ‘trilling’ en frequentie in de energie.

Ieder mens draagt een eigen unieke energetische trilling met zich mee. Deze energetische trilling is op het eerste oog niet zichtbaar, maar voor veel mensen voelbaar in de energie. Denk bijvoorbeeld aan die collega met wie je gelijk een klik hebt. En de mensen met wie het niet zo botert. Wanneer we elkaar ontmoeten, ontmoeten we elkaar ook in de energie, waarin ieder mens een eigen energetische trilling met zich mee draagt.

De cijfers van je geboortedatum kunnen inzicht geven in je energetische trilling en daarmee je persoonlijkheid. Je kunt het bekijken als een persoonsomschrijving op basis van de cijfers in je geboortedatum. De basisprincipes van numerologie zijn gebaseerd op de veronderstelling dat elk getal een eigen trilling en betekenis heeft. Numerologen geloven dat door het bestuderen van de getallen, wij meer inzicht kunnen krijgen in wie we zijn en wat onze levensdoelen zijn. De getallen van je geboortedatum (persoonsomschrijving) geven vooral inzicht op je talent, pad, doel, essentie en karmisch nummer.

numerologie op basis van je geboortedatum

Numerologie geeft inzicht op jouw unieke energetische trilling.

Numerologie kan gebruikt worden voor zelfontwikkeling en persoonlijke groei

Tijdens een numerologie sessie kijken we samen naar de getallen die jij bezit en waar deze voor staan. Wie ben je in essentie, wat is je doel en welk talent jou op je pad kan helpen om daar te komen? Het is een laagdrempelige manier van in gesprek gaan die inzicht kan geven in jouw persoonlijkheid. Numerologie kan gebruikt worden als middel om te komen tot zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Daarnaast is het ook gewoon een leuke speelse manier om eens naar jezelf te kijken!

Een numerologie sessie duurt ongeveer 1 uur en is – in overleg – ook online of bij jouw thuis te boeken.